Onze therapeuten

Alle therapeuten van het Domingo House zijn ervaren en gekwalificeerde hulpverleners met ruime ervaring. Onze therapeuten zijn HBO of universitair geschoold en aangesloten bij een beroepsvereniging. Voor de hulpverleners die met jeugd werken geldt dat zij SKJ-geregistreerd zijn. Daarnaast is iedere therapeut binnen het Domingo House opgeleid tot kynologisch trainer en paarden-gedragsadviseur en worden ze intern opgeleid om op een veilige manier te werken met dieren en cliënten.

Het team achter onze traumabehandeling

Graag stellen wij je voor aan het kernteam achter onze traumabehandeling voor volwassenen.

Eric Bouwer

Ik ben algemeen directeur van het Domingo House en Hulphond Nederland. Samen met Petra van Benten en het team heb ik de traumabehandeling en onze unieke, eigen methodiek ontwikkeld. Ik overzie en begeleid alle therapieactiviteiten van ons instituut.

Petra van Benten

Ik ben Hoofd Therapie bij het Domingo House en inmiddels 25 jaar werkzaam in de hulpverlening. Ik ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons aanbod en altijd op zoek naar innovatie. Mijn doel is dat wij met onze methodiek wereldwijd de beste worden.

Karen Schipper

Ik ben GZ-psycholoog en ik zet mij in voor het Domingo House, omdat ik geloof in het multidisciplinaire concept. Hierbij is oprechte aandacht voor de cliënt en zijn omgeving. De therapie is een goede aanvulling op het bestaande aanbod van CGT en EMDR.

Sophie Vijfvinkel

Ik ben psycholoog bij het Domingo House. Mensen helpen door de inzet van dieren is mijn passie. Ik geloof in werken vanuit krachten en talenten, denken in oplossingen en mogelijkheden. Mijn doel is om het gevoel van zelfliefde bij mensen te versterken.

Elke van Toledo

Ik ben therapeut bij het Domingo House en afgestudeerd als psycholoog. Ik zet me in om zoveel mogelijk mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast draag ik bij aan het opleiden van de therapiepaarden, zodat zij cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Dalith Weinberg

Ik ben werkzaam als pedagoog en paardentrainer. Mijn passie ligt bij het aanbieden van gerichte zorg bij mensen, het leren begrijpen van een individu en het tot stand brengen van verandering. Ik maak met plezier onderdeel uit van het ontwikkelingsproces van cliënten.

Gitty Gilbau

Ik ben haptotherapeut en begeleid mensen te verbinden met hun gevoel. De maatschappij is vooral gericht op de ‘denkende mens’. Maar het negeren van je gevoel leidt vaak tot mentale en fysieke klachten. In mijn werk ben ik van het grote geheel en praktisch ingesteld. 

Yasmijn Levolger

Ik ben dramatherapeut. De emoties die therapiedieren kunnen opwekken, kunnen middels dramatherapie meteen worden uitgespeeld. Met dramatherapie wil ik het speelse kind in de volwassene naar boven halen en ondersteun ik bij het verwerken van traumatische ervaringen.  

Het team achter ons jongerenaanbod

Graag stellen wij je voor aan het team van therapeuten achter onze behandelingen voor jongeren.

Nicole Nijland

Therapeut

Merel Fokkema

Therapeut

Melissa Hamminga

Therapeut

Maya Meentken

Therapeut

Donata Siereveld

Therapeut

Kitty van Engelsdorp

Therapeut

Janet Papo

Therapeut

Candela Husgen

Therapeut

Ontdek meer

Onze therapie

In onze therapie gebruiken we innovatieve, zelfontwikkelde methodieken gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Therapiedieren

Maak kennis met onze therapiehonden en -paarden, die cliënten tijdens hun behandeltrajecten fantastisch ondersteunen.

Aanmelden

Wil jij jezelf, jouw kind of een cliënt aanmelden voor een van onze therapietrajecten? Dit kan via het aanmeldformulier.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.
Neem contact op